Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Reparatie van de koeling

Voor de reparatie van uw koeling doet u het liefst zo snel mogelijk een beroep op iemand. Een goede werking van de koeling is, voor restaurants en slagers bijvoorbeeld, van groot belang. De koeling speelt namelijk een belangrijke rol binnen de professionele keuken.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Een snelle reparatie van uw koeling is van groot belang

Een goed functionerende koeling is onontbeerlijk in uw keuken. Bij een slechte koeling loopt u risico op contaminatie van producten. Dat wilt u natuurlijk vermijden. De technici van Van Weert Service komen zo snel mogelijk bij u ter plaatse voor een herstelling. Naast reparaties doen wij ook routinecontroles en het onderhoud van keukentoestellen.

herstellingen op locatie

Wij staan voor u klaar

Iedereen kan bij ons terecht voor een reparatie aan uw koeling. Wij zijn van alle markten thuis en staan voor u klaar met onze vakkennis. Wij bieden een snelle een goede service, waardoor u snel en correct geholpen wordt. Ook als u nieuwe horecatoestellen wilt kopen, zit u goed bij Van Weert Service. Zo kunt u bij ons onder meer een nieuwe koeling kopen.

Houd het hoofd koel en schakel ons in

Wilt u Van Weert Service uit Aartselaar, Antwerpen inschakelen voor de reparatie van uw defecte koeling? Neem dan contact met ons op via het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Ook voor verdere vragen over onze herstellingsdienst, mag u ons altijd contacteren.