Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Horecatoestellen kopen

Wilt u nieuwe horecatoestellen kopen en zoekt u een specialist in de omgeving van Aartselaar? Dan helpen we u bij Van Weert Service graag verder. We zijn gespecialiseerd in horeca-apparatuur en kunnen u bijgevolg gepast advies geven bij het kopen van horecamachines. We zijn bovendien bekend met alle grote merken en hebben een erg ruim aanbod.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Kom bij ons uw horecatoestellen kopen en profiteer van professioneel onderhoud van uw horecamachines

Als u ervoor kiest om bij ons horecatoestellen te kopen, kunt u bovendien op ons rekenen voor het professionele onderhoud en eventuele herstellingen van de horeca-apparatuur, zoals ovens en dampkappen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het professionele onderhoud van keukenapparatuur. Daarvoor komen we bij u langs of we kunnen de werken in onze eigen werkplaats uitvoeren. Daar beschikken we over al de nodige onderdelen om uw onderhoud snel uit te voeren. We weten dat uw professionele keuken dagelijks intensief gebruikt wordt en dat u daarom niet lang zonder uw horeca-apparatuur kunt. Daarom kunt u bij ons op een snelle herstelling van uw horeca-apparatuur rekenen, als u bij ons horecatoestellen gaat kopen.

herstellingen op locatie

Welke horecamachines kunt u bij ons kopen?

Als u op zoek bent naar horeca-apparatuur, kunt u bij Van Weert Service in Aartselaar veel verschillende horecamachines kopen. Heeft u nieuwe koeling nodig? Dan kunt u bij ons een nieuwe vriezer kopen. Ook voor de reparatie van die koelingssystemen zit u nadien uiteraard goed bij ons.

Neem contact met ons op met vragen over het kopen van horeca-apparatuur

Wilt u graag horeca-apparatuur kopen? Heeft u nog vragen over de horecamachines die u bij ons wilt kopen? Misschien wilt u ons wel inschakelen voor het onderhoud van uw keukenapparatuur, zoals uw afzuigkap? In elk geval mag u contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. We helpen u met plezier bij het kopen van horecatoestellen.