Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Koeling voor in de horeca kopen

Bent u actief in de horeca en wilt u een nieuwe koeling kopen? Dan helpen de specialisten van Van Weert Service in Aartselaar u met veel plezier verder. In de horeca wordt koeling zeer frequent gebruikt en is het dus niet uitgesloten dat u vroeg of laat nieuwe apparaten moet kopen. Schakel daarom ons professionele team in. Dankzij onze ervaring vinden we namelijk erg snel een gepast apparaat om uw toestellen te vervangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >
herstellingen op locatie

Dankzij onze ervaring in de horeca, weten we welke koeling u het best kunt kopen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de horeca met het onderhoud en herstellen van keukenapparatuur, zoals koeling, vaatwassers en afzuigapparatuur, weten we precies welke toestellen u het best kunt kopen. Ook na het kopen van een koeling of andere apparatuur voor de horeca, zoals een vaatwasmachine en een oven, zit u goed bij ons. We hebben namelijk alle onderdelen om onderhoud en herstellingen snel en efficiënt aan te pakken.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u graag nog extra informatie over het kopen van keukentoestellen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Onze medewerkers helpen u met veel plezier bij het vinden van het ideale apparaat.