Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Onderhoud van een professionele keuken

Een regelmatig onderhoud van een professionele keuken is van belang om deze een langere levensduur te geven. Slijtage komt sneller voor bij toestellen die dagelijks gebruikt worden dan bij apparaten die sporadisch dienst doen. Hou dit dus goed in de gaten en plan tijdig een onderhoud in voor uw professionele keuken.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Het belang van een goed onderhoud in een professionele keuken

Keukens die in een professionele context gebruikt worden, dienen periodiek onderhouden te worden om een vlotte werking te garanderen. Denk maar aan grootkeukens in ziekenhuizen of scholen die een strak schema moeten volgen. Het kleinste defect aan bijvoorbeeld de koeling of het gasvuur kan voor grote problemen zorgen en dat wilt u natuurlijk vermijden.

herstellingen op locatie

Onderhoud en herstellingen in regio Antwerpen en daarbuiten

Van Weert Service uit Aartselaar komt ter plaatse voor reparaties en onderhoud. Bij routine-onderhoud van een professionele keuken proberen we mogelijke defecten voor te zijn. Duikt er onverwachts toch een defect op aan het toestel? Dan kunnen wij meteen een herstelling uitvoeren.

Wees er op tijd bij en vraag een onderhoud aan

Krijgt u graag hulp bij het onderhoud van uw professionele keuken? Maak dan een afspraak via het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Wij plannen dan graag samen een afspraak voor onderhoud in.