Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Herstelling van diepvriezer in Antwerpen

Voor een correcte herstelling van uw diepvriezer in omgeving Antwerpen zit u goed bij Van Weert Service uit Aartselaar. Bij velen is een diepvriezer onmisbaar in de keuken. Onze technici beschikken over de scholing en de vaardigheden om de herstelling van uw diepvriezer in Antwerpen vakkundig uit te voeren.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Herstelling van diepvriezer van verschillende merken in Antwerpen

Onze geschoolde koeltechniekers volgen opleidingen, zodat ze steeds mee zijn met de hedendaagse technologie en werken uiterst professioneel aan uw keukenapparatuur. Zo kunt u het snel weer in gebruik nemen. Zowel particulieren als organisaties met een professionele keuken kunnen bij ons terecht. Wij voeren herstellingen uit ter plaatse of indien nodig, in de eigen werkplaats. Door onze brede vakkennis repareren wij toestellen van verschillende merken. U kunt dus zeker bij ons terecht. Uw keukenapparatuur is bij ons in goede handen.

herstellingen op locatie

Ook voor regelmatig onderhoud zijn wij er voor u

Nadat wij de herstelling van uw diepvriezer met succes uitgevoerd hebben in de brede omgeving van Antwerpen, wilt u natuurlijk dat uw toestel in goede staat blijft. U kunt daarom ook beroep doen op ons voor het regelmatig onderhoud van uw keukentoestellen. Wilt u dat uw toestel in goede staat blijft? Laat ons dan een onderhoudscontract opstellen zodat we op regelmatige basis kunnen langskomen om uw toestellen te onderhouden.

Houd het hoofd koel en contacteer ons

Kan uw diepvriezer wel een herstelling gebruiken door onze medewerkers uit Aartselaar, vlak bij Antwerpen? Contacteer ons dan op het nummer +3238873344 om een herstelling in te plannen. Voor meer informatie of vragen mag u ook altijd een e-mail sturen naar info@vws-technics.be, wij helpen u dan graag verder.