Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Onderhoud van keukenapparatuur

Van Weert Service neemt het onderhoud van uw keukenapparatuur uit handen. Ga een onderhoudscontract aan en wij zorgen ervoor dat uw apparatuur voor langere termijn meegaat. Ons professioneel team van technici zorgt ervoor dat uw keukentoestellen als nieuw blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw toestellen.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Vergeet het onderhoud van uw keukenapparatuur niet

In de horecawereld zijn goed werkende apparaten onmisbaar. Laat u keukenapparatuur dus regelmatig nakijken en onderhouden. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Heeft u een bepaald onderdeel van een toestel nodig? Wij beschikken over verschillende onderdelen van verscheidene merken. U vindt bij ons zeker wat u nodig heeft!

herstellingen op locatie

Voor een toestel groot of klein, moet u bij ons zijn

Wij repareren en onderhouden toestellen in alle vormen en maten. U kan bij ons terecht voor een defecte mixer, maar ook voor een grote diepvriezer die onderhoud nodig heeft. Onze techniekers zijn perfect geschoold en weten dus als geen ander hoe ze te werk moeten gaan.

Draag zorg voor uw keukenapparatuur

Goede keukentoestellen zijn onmisbaar in de keuken. Vraag daarom een onderhoud aan voor perfect werkende keukenapparatuur. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een onderhoud inplannen? Bel dan naar +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be.