Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Onderhoud van een diepvriezer in Antwerpen

Voor een onderhoud van uw diepvriezer in omgeving Antwerpen moet u bij Van Weert Service in Aartselaar zijn. Onze professionele technici gaan steeds vakkundig te werk, zowel in onze eigen werkplaats als ter plaatse bij u. Bent u woonachtig in de brede omgeving van Antwerpen en heeft uw diepvriezer dringend onderhoud nodig? Dan zijn wij er voor u!

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Onderhoud van elke diepvriezer in de regio Antwerpen en daarbuiten

Bij ons zit u goed als u op zoek bent naar iemand nabij Antwerpen voor een onderhoud van uw diepvriezer, koelkast of eender welk ander keukentoestel. Iedereen die over een professionele keuken beschikt, kan beroep doen op ons, maar ook particulieren zijn steeds welkom. Een simpel routine-onderhoud of een uitdagende reparatie, wij staan voor u klaar met onze uitgebreide vak- en merkenkennis.

herstellingen op locatie

Perfect werkende keukenapparatuur, daar gaan we voor

Een keuken draait pas goed als de keukentoestellen correct werken en optimaal gebruikt kunnen worden. U kan bij ons terecht voor alle merken van horecatoestellen voor zowel de warme als koude keuken. Onze technici onderhouden en repareren keukenapparatuur van alle merken.

Wij helpen u de koelte te bewaren

Bent u op zoek naar een koeltechnisch bedrijf in Antwerpen dat het onderhoud van uw diepvriezer op zich neemt? Bel dan naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.