Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Herstelling van een oven

Heeft uw oven een herstelling nodig? Deze plannen we zo snel mogelijk voor u in. De oven is in vrijwel elke keuken van essentieel belang. Het toestel wordt in de warme keuken dagelijks gebruikt en dient dus in perfecte staat te zijn. Merkt u dat uw oven niet meer naar behoren werkt? Van Weert Service uit Aartselaar neemt de herstelling van uw oven graag op zich!

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Wij voeren een correcte herstelling aan uw oven uit

Sinds 2002 voorzien wij alle soorten horecatoestellen, van welk merk dan ook, van vakkundig onderhoud. Onze technici, die steeds mee zijn met de hedendaagse technologie, hebben een brede vak- en merkenkennis en voeren de reparatie van alle soorten horecatoestellen uit. Dat doen we zowel op locatie als in onze eigen werkplaats in Aartselaar.

herstellingen op locatie

Uw horecatoestellen zijn bij ons in goede handen

Zowel voor herstellingen als onderhoud van uw professionele keuken kunt u op ons rekenen. Problemen in een professionele keuken of zelfs in uw particuliere keuken? Onze technici lossen het voor u op zodat u terug optimaal gebruik kan maken van de keuken.

Contacteer ons en u wordt snel geholpen

Werkt de oven in uw keuken niet meer en heeft u dringend een herstelling nodig? Bel ons dan op het nummer +3238873344 om een afspraak te maken. Voor meer informatie of vragen mag u ook altijd mailen naar info@vws-technics.be. Wij staan altijd voor u klaar met een uitstekende en betrouwbare service.