Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Reparatie van Electrolux toestellen

Is uw keuken uitgerust met Electrolux toestellen en hebben deze een reparatie nodig? Onze technici onderhouden en herstellen deze horecatoestellen probleemloos. U kan voor een herstelling van uw Electrolux toestellen dus zeker bij ons terecht. Wij hebben sowieso een technieker die raad weet met de reparatie van uw Electrolux toestellen.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Professionele reparatie van uw Electrolux toestellen

Een technieker nodig voor de reparatie van uw Electrolux toestellen? Onze geschoolde techniekers staan klaar om de herstelling van Electrolux toestellen zorgeloos uit te voeren. Van Weert Service uit Aartselaar is dan uw redder in nood.

herstellingen op locatie

Particulier of professioneel, wij staan aan uw zijde

Iedereen kan bij ons terecht voor de herstelling van zijn Electrolux toestellen. Zowel particulieren als mensen die dit merk in de professionele sfeer gebruiken. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle apparatuur onder professioneel toezicht wordt behandeld. Daarnaast komen wij bij plotselinge storingen ook op locatie voor een snelle en correcte reparatie.

Veel meer dan herstellen alleen

Wilt u voorkomen dat uw keukenapparaten snel stuk gaan? Zorg er dan voor dat ze regelmatig het onderhoud krijgen dat ze verdienen, zodat ze langer mee gaan. Wij maken uw onderhoudscontract op maat. Toestellen die op regelmatige basis onderhouden worden, gaan veel langer mee. Dit bevordert de vlotte service in de keuken, en dat is zeker in de professionele keuken geen overbodige luxe.

Wij repareren uw Electrolux toestellen

Maakt u graag een afspraak voor een reparatie van uw Electrolux toestellen? Bel dan naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. We bekijken dan samen welke momenten het best passen voor een herstelling van uw Electrolux toestellen.