Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Herstelling van een dampkap

U heeft natuurlijk het liefst dat de herstelling van uw dampkap zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Een goed werkende dampkap is een essentieel onderdeel van iedere professionele keuken. Wanneer deze niet goed werkt, zorgt dit voor ongemakken tijdens het koken en dat wilt u natuurlijk vermijden.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

herstellingen op locatie

Snelle en professionele herstelling van uw dampkap

Vooral in professionele keukens, waar in grote hoeveelheden eten bereid wordt, is het belangrijk een reparatie aan een dampkap snel uit te voeren. Daarom neemt u het best zo snel mogelijk contact met ons op. Wij plannen dan meteen een reparatie van uw dampkap in. Van Weert Service uit Aartselaar, Antwerpen voorziet dan ook een snelle en professionele service door onze geschoolde techniekers. Daarnaast leveren wij ook nieuwe onderdelen voor alle horecatoestellen. Met een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat een herstelling van de dampkap niet meer nodig is en verzorgen we een toestel dat u op lange termijn goed van dienst zal zijn.

Bel ons voor een professionele herstelling

Wij zijn van alle markten thuis en repareren alle horecatoestellen van alle merken. Zoekt u iemand die snel een reparatie aan uw dampkap kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op via het nummer +3238873344 en we plannen een afspraak in. Krijgt u graag nog wat meer informatie over een reparatie aan een dampkap? Stuur dan een e-mail naar info@vws-technics.be. Ook voor het kopen van keukentoestellen zit u goed bij ons.