Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Keukentoestellen kopen

Is het tijd om nieuwe keukentoestellen te kopen? Als u op zoek bent naar een professionele verdeler in de omgeving van Aartselaar, dan zit u goed bij Van Weert Services. Bij ons vindt u namelijk erg veel verschillende keukentoestellen van de hoogste kwaliteit die u kunt kopen. Onze medewerkers beschikken bovendien over een uitgebreide kennis over de apparatuur en kunnen u bijgevolg steeds nuttige extra informatie en advies geven, indien gewenst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >
herstellingen op locatie

Keukentoestellen van de hoogste kwaliteit kopen

Bij Van Weert Services in Aartselaar kunt u keukentoestellen kopen van verschillende topmerken. Zo zijn onze Electrolux-toestellen een populaire keuze bij onze klanten, zeker bij mensen uit de horeca die op zoek zijn naar apparatuur voor hun professionele keuken. De Electrolux-toestellen of toestellen van een ander merk kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Nadien laten we u overigens niet in de steek. Voor het onderhoud en de herstellingen van de keukentoestellen die u bij ons kunt kopen, kunt u namelijk ook op ons rekenen. We beschikken over alle nodige onderdelen om die snel uit te voeren. Is uw dampkap bijvoorbeeld aan herstelling toe? Laat het ons weten.

Stel ons extra vragen

Zijn er nog onduidelijkheden  over de toestellen die u bij ons kunt kopen? Weet u bijvoorbeeld niet goed welke apparaten geschikt zijn voor u? Aarzel dan niet om ons verdere vragen te stellen. Bel daarvoor naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be.