Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Herstelling van de vaatwas in horeca in Antwerpen

U heeft natuurlijk liefst dat de herstelling van de vaatwas in uw horeca zo snel mogelijk op de planning staat. In de horeca en grote professionele keukens is de aanwezigheid van een degelijke vaatwas van groot belang. Er moeten vaak op korte tijd enorme hoeveelheden borden en bestek afgewassen worden. De vaatwas moet daarom perfect werken.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Wacht niet te lang met de herstelling van uw vaatwas in Antwerpen

Onze techniekers te regio Antwerpen staan met excellente service voor u klaar om de herstelling van uw vaatwasser in orde te brengen. Sinds 2002 voorzien wij alle horecatoestellen van een vakkundig onderhoud. Onze geschoolde technici geven steeds het beste van zichzelf tijdens de herstelling van uw vaatwasser. Heeft u nood aan een snelle herstelling van uw vaatwasser in regio Antwerpen? Dan kunt u bij kleinere toestellen het apparaat naar ons toe brengen om de verplaatsingskost te vermijden.

herstellingen op locatie

Reparatie van alle keukenapparaten

Elk apparaat in de keuken, van welk merk dan ook, kan door ons onder handen worden genomen. U kunt dus bij ons terecht voor meer dan de reparatie van een vaatwas in de horeca alleen. Zo kunnen we ook de magnetron, oven of diepvriezer herstellen. U krijgt van ons een ruiltoestel, indien dit voorradig is, als de reparatie langer gaat duren dan wij voorzien. Voor een goede herstelling van uw vaatwasser moet u dus zeker bij Van Weert Service uit provincie Antwerpen zijn.

Eerste hulp bij een kapotte vaatwas

We hebben het allemaal heel druk en velen zijn blij met de vaatwasser die ons heel wat werk uit handen neemt. Het is nooit leuk als uw vaatwas in de horeca een reparatie nodig heeft. Merkt u toch defecten op en kan uw vaatwas in de horeca dus wel een reparatie gebruiken? Dan schiet Van Weert Service uit Aartselaar u te hulp voor de herstelling van uw vaatwasser in de brede omgeving van Antwerpen!

Nood aan een nieuwe vaatwasser? Contacteer ons!

Onze techniekers uit Aartselaar zijn er voor u. Op basis van uw noden bieden we u de perfecte vaatwas aan. Bent u het beu om de vaat met de hand te doen? Bel dan naar het nummer +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. We zorgen ervoor dat u snel een offerte ontvangt voor een reparatie of een nieuw toestel voor de vaatwas in uw horeca.