Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Reparatie voor de horeca

Iedereen die in de horeca werkt, weet dat er af en toe een reparatie aan keukentoestellen nodig is. Door het dagelijks gebruik van deze toestellen verslijten ze snel en duikt er wel eens een mankement op. Van Weert Service uit Aartselaar, in de provincie Antwerpen, helpt u dan uit de nood.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Wij helpen de horeca, reparatie na reparatie

Horeca, ziekenhuizen, scholen of zelfs viswinkels of slagers hebben allemaal een professionele keuken vol keukenapparaten. Denk maar aan een fornuis, oven of bakplaat. Af en toe gebeurt het wel eens dat er iets stuk gaat. Dan voorzien we bijvoorbeeld de horeca van de noodzakelijke reparatie. Je krijgt zelfs een ruiltoestel als de reparatie langer duurt dan voorzien.

herstellingen op locatie

Ruim aanbod aan merken

Onze geschoolde technici hebben een brede kennis van merken. Je kan daarom bij ons terecht met verschillende merken zoals bijvoorbeeld Electrolux, Euromax en Profinox. Wij weten er wel raad mee. Tijd voor onderhoud aan je keukentoestellen? Ook dan ben je bij Van Weert Service aan het juiste adres. Wij werken vanuit onze eigen werkplaats maar kunnen ook naar jouw locatie komen.

Vakman nodig?

Werk jij in de horeca en wil je ons koeltechnisch bedrijf inschakelen voor een reparatie? Hoor je graag wat de mogelijkheden zijn of zit je met enkele specifieke vragen? Bel naar +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Wij helpen jou graag verder!