Herstellingen van horecamaterialen op locatie of bij ons
Mogelijkheid voor ruiltoestel
Voor warm & koude keuken
Keukentoestel reparatie van A tot Z

Reparatie voor de horeca

Heeft u nood aan een reparatie aan een van de toestellen in uw horeca- of slagerszaak, school, viswinkel of andere onderneming? Is uw toestel onderhevig aan schade? Wilt u hiervoor een snelle herstelling? Van Weert Service uit Aartselaar, in de regio Antwerpen, staat aan uw deur sneller dan u zou denken. Wij verzorgen een snelle en doeltreffende reparatie van uw toestellen in de horeca.

Vrijblijvende offerte voor uw reparatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan >

Wij helpen de horeca elke keer opnieuw met een reparatie

Horeca, ziekenhuizen, scholen, viswinkels of slagers,… hebben allemaal een professionele keuken/werkhuis. Een fornuis, oven of bakplaat, dampkamp, koeling, af en toe gebeurt het wel eens dat er iets stuk gaat. Dan zorgen wij snel voor de noodzakelijke reparatie van de toestellen in uw horeca, slager of ander soort onderneming.

herstellingen op locatie

Ruim aanbod aan merken

Onze permanent bijgeschoolde technici hebben ervaring met diverse merken zoals bijvoorbeeld Electrolux, Euromax, Diamond, Convotherm, Rational, Profinox. Noem maar op; wij weten er raad mee. Is het tijd voor een onderhoud aan uw keukentoestellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij komen bij u ter plaatse en voorzien, indien nodig een ruiltoestel, tijdens de reparatie aan uw horecamateriaal.

Heeft u een vakman nodig?

Werkt u in de horeca en wilt u ons koeltechnisch bedrijf inschakelen voor een reparatie? Hoort u graag wat de mogelijkheden zijn of zit u met enkele specifieke vragen? Bel naar +3238873344 of stuur een e-mail naar info@vws-technics.be. Wij helpen u graag verder!